Átalakult Balmazújvároshoz utazunk

Az NB II-es labdarúgó bajnokság második fordulójában is idegenben lép pályára csapatunk. Vendéglátónk az a Balmazújváros lesz, mely az előző szezont az élvonalban töltötte és csak jókora balszerencsével esett ki az első osztályból.


Vasárnap délután ahhoz a Balmazújvároshoz látogat csapatunk, mely a 2017-18-as idényben mindvégig harcban volt az élvonalban maradásért, és sorsa csak az utolsó forduló utolsó pillanataiban dőlt el. Ennek ellenére nem esélytelenül utazunk a továbbra is Horváth Ferenc dirigálta gárdához, lévén a Balmaz-Kamilla kerete alaposan kicserélődött a nyáron.

Húsz(!) játékos hagyta el a hajdúsági alakulatot a nyáron és pótlásukra 18 új fiú érkezett. Mindez azt jelenti, a vezetőedzőnek teljesen új csapatot kell építenie, mely általában nem megy zökkenők nélkül. Az idei nyári szünet különösen rövid volt, s egyelőre megjósolhatatlan, mire lesz képes az átalakult gárda. A múlt heti nyitány nem igazán sikerült a Balmazújvárosnak, az utolsó pillanatokban kapott gólnak köszönhetően hazai pályán szenvedett vereséget a Dorogtól.

Távozott: Nemanja Andrics (?), Bacsana Arabuli (Puskás Akadémia), Ante Batarelo (?), Belényesi Miklós (Tállya), Bokros Tibor (Cigánd), Jurij Habovda (Haladás), Haris Attila (DVSC), Harsányi Zoltán (?), Horváth László (MTK), Irakli Maisuradze (?), Pogacsics Krisztián (Kaposvár), Rudolf Gergely (visszavonult), Rus Adrián (Sepsi OSK), Lasa Sindagoridze (Szaburtalo, Grúzia), Sigér Dávid (Ferencváros), Tamás László (Haladás), Eke Uzoma (Honvéd), Vajda Sándor (Mezőkövesd), Virág Aladár (befejezte pályafutását), Zsiga Ervin (Kaposvár).

Érkezett: Balázs Richárd (Veszprém), Berki István (Monor), Bódis István (Szeged), Bíró Ákos (Honvéd), Bora György (Dorog), Domokos Bálint (III. Kerületi TVE), Farkas Norbert (Siófok), Kóródi Nándor (DVSC), Orovecz Ádám (Kazincbarcika), Óvári Zsolt (Diósgyőr), Patvaros Zsolt (ZTE), Papucsek Barna (Kisvárda), Peszmeg Viktor (Cegléd), Szabó Balázs (DVTK), Szalai András (Paks), Ternován Patrik (DVTK), Verpecz István (Paks), Zaha Dániel (Banatul Timisoara).

Amint a fenti névsorból kiderül, a balmaziakat erősíti az idei évadban egykori játékosunk, Peszmeg Viktor is, aki az első forduló 90 percét mindvégig a pályán töltötte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.