Öt új fiúval a keretben utazunk a nyitányra

Vasárnap megkezdődik a 2018-19-es másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk az újonc, az NB III Közép csoportjában bajnoki címet szerző Duna Aszfalt Tiszakécske otthonában lép pályára.

Vezetőedzőnk, Lipcsei Péter a bajnoki nyitányon már számíthat öt új szerzeményünkre, a Mosonmagyaróvárról érkezett Szpirulisz Markoszra és Lőrinczy Attilára, a legutóbb Szolnokon szerepelt Molnár Róbertre, a tavasszal kölcsönben Sopronban futballozó, paksi Bor Dávidra, valamint a ferencvárosi nevelésű Lipcsei Krisztiánra. Visszatért csapatunkhoz a felkészülést a Fradinál töltő Kundrák Norbert is, így majdhogy nem teljesnek mondható keretünk. Egyetlen üres hely van még az öltözőben, oda reményeink szerint napokon belül visszatérhet az Üllői útról Csernik Kornél.

Ugyanakkor egy újabb távozóról is hírt kell adnunk: Csillag Dáriusz egy évi soroksári szereplés után a szintén másodosztályú Vác együttesében folytatja pályafutását.

A vasárnap 18 órakor Tiszakécskén megrendezésre kerülő bajnoki nyitányt Nagy Róbert vezeti, segítői Berényi Ákos és Szilágyi Norbert lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.