Gólveszélyes támadójátékkal rukkoltunk ki

Mint köztudott, csapatunk remek játékkal rukkolt ki a másodosztályú bajnokság vasárnapi nyitányán és fölényes, 4-0-ás győzelmet aratott a Tiszakécske otthonában. Nem véletlenül volt elégedett a látottakkal a mérkőzést a helyszínen megtekintő ügyvezető igazgatónk.


Ugyan egy órányi játék után még mindig 0-0-át mutatott az eredményjelző-tábla, ennek ellenére nem volt okuk az izgalomra szurkolóinknak.

– Már az első félidőben is megszerezhettük volna a vezetést, hiszen játékunk rendben volt, ám akkor még kihagytuk helyzeteinket, többek között egy tizenegyest is – elevenítette fel a látottakat ügyvezető igazgatónk. – Mivel ez volt az idei szezon első tét meccse, természetesen az első 45 percben óvatosabbak voltunk, de már ekkor is látszott, hogy összeállt csapatunk. A szünet után jól szálltak be cseréink is, s mikor Orosz Márk révén sikerült bevennünk házigazdáink kapuját, tulajdonképpen negyedóra alatt eldőlt a három pont sorsa. Támadójátékunk kimondottan tetszetős, látványos és gólveszélyes volt, akár még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.

Ha állandósítani tudjuk ezt a formánkat sok szép sikerben lehet részünk a bajnokság során.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.